НАЧАЛО   ОФЕРТИ ЗА НАС КОНТАКТИ

Cars Outlet е компания на Крашевски Ауто ЕООД. Фирмата работи в сферата на внос и износ на автомобили от 2001г. През годините се е утвърдила като сериозен дилър с отлична репутация сред своите клиенти и колеги. Старта е поставен с експорт на ограничен брой автомобили от Италия. Към днешна дата Крашевски Ауто разполага със собствен транспорт, извършващ превоз на автомобилите по дестинацията Италия - България. Част от тях се продават директно на автотърговци. Останалите се предлагат в двете автокъщи на фирмата. В едната от тях има изградена и база за техническа поддръжка.

Крашевски Ауто има сключени договори с голяма част от представителствата на различни търговски марки автомобили в Милано, Италия. Това прави предлаганите автомобили с реална гаранция за произход и качество. Фирмата не си позволява закупуване на автомобили от други търговци, освен сертифицираните дилъри. Това е една от основните причини за добрата репутация на компанията.

Основната цел на Cars Outlet и Крашевски Ауто ЕООД е спечелване доверието на клиента, чрез предлагане на качествени стоки и услуги.

Untitled Document
DESING Cars Outlet, 2011